Geboortekaartjes op maat

Verwachten jullie een kindje en ben je op zoek naar een mooi en origineel geboortekaartje? Ik zou het erg leuk vinden om dit voor jullie baby te ontwerpen!

Hoe het werkt

Neem contact met me op. We maken een brainstormafspraak in mijn thuisstudio of per telefoon. Als jullie besluiten mij de opdracht te geven, ga ik aan de slag met het ontwerp voor jullie kaartje. Ik stuur ik jullie binnen een maand per email een paar ontwerpen. Jullie kunnen hier feedback op geven en zo ontstaat er een definitief ontwerp waar jullie helemaal blij en tevreden mee zijn. Jullie krijgen van dit eindontwerp een papieren proefdruk, zodat ik eventueel nog wat kleine aanpassingen kan doen. Na de geboorte van jullie baby pas ik de laatste gegevens aan in het kaartje en regel ik het drukken van de kaartjes bij De KaartenDrukkerij.

Kosten en tijd

De kosten voor het ontwerp van een geboortekaartje zijn 150 euro inclusief btw.

Dit is exclusief de kosten voor het drukwerk plus de enveloppen, deze zijn afhankelijk van jullie wensen (zoals het aantal kaartjes, keuze van papiersoort etc). Email me gerust voor een prijsindicatie van deze kosten op basis van jullie wensen. Gemiddeld kost het hele proces van ontwerpen en aanpassen ongeveer 3 maanden, dus maak op tijd een afspraak. Maar ook als er haast bij is kunnen jullie contact opnemen, er is altijd wel wat mogelijk!

Aanvullende voorwaarden

Het logo van The Lemonbird zet ik heel klein op de achterkant van het geboortekaartje.

Ik houd het auteursrecht op het ontwerp, zodat ik het eventueel nog een keer kan gebruiken.

Het ontwerp of foto’s van het ontwerp mag ik gebruiken voor mijn eigen promotionele doeleinden, bijv. op mijn website.

Het is heel belangrijk dat jullie alle teksten en contactgegevens correct aanleveren, liefst in een tekstbestand. Ik neem deze letterlijk over en ben niet aansprakelijk voor tekst- en/of taalfouten (Maar mocht ik een spelfout tegenkomen, dan zal ik jullie zeker informeren:-)).

De kleur van het ontwerp op het beeldscherm kan afwijken van de kleur op het gedrukte kaartje. Mede daarom krijg je van mij één papieren proefdruk.

 

BewarenBewaren