Trouwkaarten

Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een orginele trouwkaart? Ik vind het leuk om deze voor jullie te ontwerpen! Als mijn stijl van illustreren je aanspreekt, neem dan contact met me op!

HOE HET WERKT

Neem contact met me op. We maken een brainstormafspraak in mijn thuisstudio of per telefoon. Daarna ga ik aan de slag met het ontwerp voor jullie kaartje en stuur ik jullie binnen een maand per email een paar ontwerpen. Jullie kunnen hier feedback op geven en samen werken we toe naar een definitief ontwerp waar jullie helemaal blij mee zijn. Jullie krijgen van dit ontwerp een papieren proefdruk, zodat ik eventueel nog wat kleine aanpassingen kan doen. Tenslotte regel ik het drukken van de kaarten.

KOSTEN EN TIJD

De kosten voor het ontwerp van een trouwkaart zijn 150 euro inclusief btw.

Dit is exclusief de kosten voor het drukwerk plus de enveloppen, deze zijn afhankelijk van jullie wensen (zoals het aantal kaartjes, keuze van papiersoort etc). Email me gerust voor een prijsindicatie van de deze kosten op basis van jullie wensen. Gemiddeld kost het hele ontwerpproces ongeveer 3 maanden, dus maak op tijd een afspraak. Maar mocht er haast bij zijn, dan kunnen we altijd kijken wat er op kortere termijn mogelijk is!

AANVULLENDE VOORWAARDEN

Het logo van The Lemonbird zet ik heel klein op de achterkant van de trouwkaart.

Ik houd het auteursrecht op het ontwerp, zodat ik het eventueel nog een keer kan gebruiken.

Het ontwerp of foto’s van het ontwerp mag ik gebruiken voor mijn eigen promotionele doeleinden, bijv. op mijn website.

Het is heel belangrijk dat jullie alle teksten en contactgegevens correct aanleveren, liefst in een tekstbestand. Ik neem deze letterlijk over en ben niet aansprakelijk voor tekst- en/of taalfouten (Maar mocht ik een spelfout tegenkomen, dan zal ik jullie zeker informeren:-)).

De kleur van het ontwerp op het beeldscherm kan afwijken van de kleur op het gedrukte kaartje. Mede daarom krijg je van mij één papieren proefdruk.

BewarenBewaren

BewarenBewaren