Orginele The Lemonbird stationery = prachtige Perlenfischer stempels = vele mooie kleuren Versacraft en versacolor stempelinkt

Workshops

Workshop stempelen

Stempelen is superleuk, creatief en ontspannend om te doen! Door het combineren van verschillende stempelmotieven en kleuren inkt ontstaan er telkens nieuwe en verrassende creaties!

De workshop begint met koffie/thee en iets lekkers plus een korte uitleg over het stempelen. Daarna ga je lekker aan de slag met het zelf stempelen van kaarten, enveloppen en cadeaulabeltjes.

Je gebruikt stempels van de merken Perlenfischer en Miss Honeybird. De inkt is van Perlenfischer en Tsukineko (o.a. Versacolor).

Tijdsduur workshop: 2,15 uur (twee uur en een kwartier)

Prijs: 25,00 (dit is inclusief gebruik van alle materialen en koffie/thee met iets lekkers)

En als je thuis zelf nog meer wilt maken…. Je krijgt 15% korting op stempels, inkt en stempelkaarten uit de shop.

Binnenkort staan er een aantal workshop data in de webshop. Ook verzorg ik workshops op afspraak en op locatie. Hou Instagram en Facebook in de gaten:-)

COVID 19 update….vooralsnog is het nog niet mogelijk om workshops te geven, zodra het wel weer kan zet ik de data in de webshop!


De nieuwe Perlenfischer stempels herfst/winter zijn binnen! Altijd gratis verzending in NL vanaf 25 euro met code GRATISVERZENDING Sluiten