Orginele The Lemonbird stationery = Perlenfischer en Stempeljazz stempels = stempelinkt van Perlenfischer en Tsukineko

Over

Marije VerkerkHoi! Ik ben Marije Verkerk, eigenaar van The Lemonbird stationery & stamps. Ik woon in het kleine maar gezellige dorp Bennekom met mijn man en drie kinderen van 15, 9 en 4 jaar en werk vanuit mijn huis.

Als klein meisje hield ik al van tekenen en creëren. In de loop van de tijd werden mijn creativiteit en het plezier erin helaas vaak gedwarsboomd door mijn perfectionistische aanleg. Een paar jaar geleden deed ik echter een art-journal e-course bij Lou Niestadt en dat werd een omkeerpunt in m’n leven. Ik leerde opnieuw creëren puur voor het plezier ervan en te tekenen zonder angst om fouten te maken.

Het tekenen gaf me zoveel plezier, dat ik in 2017 besloot om mijn baan als leerkracht basisonderwijs op te zeggen en de stap te wagen naar een nieuw creatief avontuur! Ik startte m’n eigen bedrijf in illustraties en opende een Etsy shop. In  de zomer van 2018  was ik toe aan een nieuwe stap: een eigen website en webshop: The Lemonbird.

In mijn webshop verkoop ik stationery (kaarten, stickers en notebooks) met mijn eigen ontwerpen. Mijn inspiratie vind ik in de natuur, bloemen, kleuren, patronen en het mooie van kleine dingen uit het alledaagse leven. Op het moment teken en ontwerp ik vooral digitaal in Photoshop, maar ik hou ook erg van werken met gouache, (aquarel)potlood en inkt. Mijn stijl is kleurrijk en speels, ik hou ervan om mijn ontwerpen er  ‘handgemaakt’ uit te laten zien, niet te strak, maar speels.

Vanaf het voorjaar 2020 verkoop ik ook de mooie stempels van Perlenfischer. Stempelen is namelijk een andere grote liefde van mij en ik deel die graag, het is zo leuk om te doen!

 

 


PERLENFISCHER UITVERKOOP!!! Ik ga stoppen met de verkoop van Perlenfischer, daarom nu ALLE stempels, inkt, stempelkaarten en labels met 40% korting of meer!! Geen code nodig:-) OP=OP Sluiten